نوشته شده توسط : سعید
 

قبور حفره‌ای با پوشش سنگی

 

 

 

 

این قبور همانند قبور حفره‌ای ساده با خاکبرداری از زمین شکل گرفته و دارای بافت معماری خاصی نیستند و اندازهٔ آنها هم به قامت انسان که دفن می‌شود، بستگی دارد . در اطراف این قبور و روی آنها تخته سنگهایی قرار می‌دادند و مرده را به صورت چمباتمه و از پهلو به طرف جهات اصلی می خوابانیده اند . آنان با این کار می خواستند آرامگاهی نظیر خانه‌های جهان زندگان به مردگان بدهند . گاهی هم دیواره‌ها و با کف قبر را سنگ فرش می‌کردند که نشانهٔ فرد از مقام در اجتماع ( در زمان حیاتش ) بوده است . گاهی هم از این قبور به عنوان قبرهای خانوادگی استفاده می‌کردند به این ترتیب که گاهی مرده اول را با لایه‌ای از خاک می پوشانیدند و مرده دوم را قرار می‌دادند و گاهی هم وسایل درون گور و استخوانهای مرده اول در گوشه‌ای از قبر جمع کرده و مرده دوم را قرار می‌دادند .



:: بازدید از این مطلب : 2989
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید
 

 

باستان شناس‌ها معتقدند که در عصر آهن تغییرات عمده‌ای در شیوهٔ تدفین بوجود آمده و بر خلاف سابق که مردگان در درون منازل دفن می‌شوند ، در این عصر به محوطه‌هایی به نام قبرستان منتقل شده اند . تغییر وضعیت در تدفین با ورود اقوام مهاجر و نفوذ فرهنگ مهاجمین در فرهنگ اقوام بومی تأثیر عمیقی داشته است . تجوه تدفین مردگان در اکثر نقاط فلات ایران به سه نوع است :
  1. قبور حفره ای
  2. قبور خمره ای باستان شناس‌ها معتقدند که در عصر آهن تغییرات عمده‌ای در شیوهٔ تدفین بوجود آمده و بر خلاف سابق که مردگان در درون منازل دفن می‌شوند ، در این عصر به محوطه‌هایی به نام قبرستان منتقل شده اند . تغییر وضعیت در تدفین با ورود اقوام مهاجر و نفوذ فرهنگ مهاجمین در فرهنگ اقوام بومی تأثیر عمیقی داشته است . تجوه تدفین مردگان در اکثر نقاط فلات ایران به سه نوع است :
    1. قبور حفره ای
    2. قبور خمره ای
    3. قبور حفره‌ای با پوشش سنگی

     

    قبور حفره‌ای ساده

    این نوع قبور به طرز خیلی ساده در داخل خاک کنده شده ، دفن شده که دارای هیچگونه بافت معماری خاصی نیستند و فقط با خاکبرداری از زمین به شکل قبر در آمده اند . در این نوع قبور نخست حفره‌ای را که کمی بیش از طول و عرض بدن انسان بوده می‌کندند و مرده را داخل حفرهٔ کنده شده قرار می‌دادند و روی آن را با تیرهای چوبی ، شاخ و برگ درختان پوشانیده و سپس روی آن را خاک می ریختند . معمولاً خاک دستی ( خاک نوبت دوم ) را خاک رس بسیار نرم که با خاک زمین‌های اطراف قبر تفاوتی اساسی دارد ، تشکیل می‌دهد . دربارهٔ جنسیت افراد به خاک سپرده شده در این قبور می‌توان اظهار داشت که در این قبور جنسیت‌های مختلف اعم از زن ، مرد و کودک دفن شده اند . مردگان را در این قبور گاهی به پهلوی راست و گاهی به پهلوی چپ و گاهی به صورت چمباتمه خوابانیده اند . در تپه حصار مردگان را در یک یا چند لباس پیچانیده اند که این از بقایای پارچه‌ها در قبرستان این تپه مشهود است . وجود قبرهای زیاد در تپه شمالی حصار نشان می‌دهد که بیشتر مردم برای دفن اجساد ، مرده‌ها را در محلی خاص دفن می‌کردند .

    قبور خمره‌ای

    در این نوع قبور ، مردگان را در خمره‌هایی قرار می‌دادند . بیشتر محققین معتقدند که نوع تدفین ارتباط نزدیکی با وضعیت جنین در داخل رحم مادر دارد ؛ یعنی همان طور که انسان در رحم مادر قرار گرفته ، پس از مرگ نیز به همان حالت به خاک سپرده می‌شود . این نوع تدفین گویای فلسفه ی مرگ و زندگی است ؛ تولدی نو ، بدین معنی که همین جسم با این اعتقاد زندگی جدید را شروع کرده است و حیات دوباره در جهان دیگر خواهد داشت . به همین منظور ابزارکاری که او به طور کلی که به هنگام حیات با آنها سروکار داشته ، با او در درون قبر نهاده شده است .

    قبور حفره‌ای با پوشش سنگی

    این قبور همانند قبور حفره‌ای ساده با خاکبرداری از زمین شکل گرفته و دارای بافت معماری خاصی نیستند و اندازهٔ آنها هم به قامت انسان که دفن می‌شود ، بستگی دارد . در اطراف این قبور و روی آنها تخته سنگهایی قرار می‌دادند و مرده را به صورت چمباتمه و از پهلو به طرف جهات اصلی می خوابانیده اند . آنان با این کار می خواستند آرامگاهی نظیر خانه‌های جهان زندگان به مردگان بدهند . گاهی هم دیواره‌ها و با کف قبر را سنگ فرش می‌کردند که نشانهٔ فرد از مقام در اجتماع ( در زمان حیاتش ) بوده است . گاهی هم از این قبور به عنوان قبرهای خانوادگی استفاده می‌کردند به این ترتیب که گاهی مرده اول را با لایه‌ای از خاک می پوشانیدند و مرده دوم را قرار می‌دادند و گاهی هم وسایل درون گور و استخوانهای مرده اول در گوشه‌ای از قبر جمع کرده و مرده دوم را قرار می‌دادند .

    عقاید و آئین تدفین

    ساکنان فلات ایران در دوران بسیار کهن عقیده داشتند که انسان پس از مرگ در دنیای دیگر به زندگی خود ادامه می‌دهد . از این رو مقداری غذا در ظرف‌های سفالین بالای سر و پای مردگان با ابزار و اثاثیه و اسلحه و سایر لوازمی که وی در طول زندگی به آنها نیاز دارد ، را همراه او دفن می‌کردند . البته این عمل در اقوام مختلف دارای شدت و ضعف بوده است . جالب توجه است گور دختری در تپه حصار که در این قبر علاوه بر انواع جواهرات و اسباب بازی زمان کودکی ، مقداری ظرف و اثاثیه که در زمان بزرگی دختر و شوهر داریش لازم می‌شده ، با او دفن کرده اند . از این موضوع می‌توان نتیجه گرفت که در آن زمان مردم معتقد بودند که دختر پس از مرگ ، در عالم دیگر به حد بلوغ می‌رسد و احتیاج به وسایل دیگری غیر از اسباب‌های زمان کودکی دارد .

    تدفین مردگان در طبقه اول تپه حصار

    تقریباً در تمام قبرها پاهای مردگان خم و یکی از دستها به طرف دهان آورده شده ، از این رو معلوم می‌شود عقیدهٔ این مردم چنین بوده که انسان پس از مرگ از بین نرفته و همچنین قرار دادن ظروف ، اغذیه و جواهرات اشاره‌ای به زندگی ماوراء زمینی باشد . در طبقه اول تپه حصار ، مردگان را به سمت مشرق ، جایی که خورشید طلوع می‌کند ، دفن می‌کردند . این نشانگر این است که خورشید و آفتاب مورد توجه آنان بوده است . اما صورت مردگان به یک طرف نبوده ، به نظر می‌آید که در هر زمانی از روز که می خواستند مرده را دفن کنند ، بدنش را به سمت مشرق و صورتش را به سمت جایی که افتاب در آن لحظه آنجا بوده است ، قرار می‌دادند . به طور کلی مردگان را به سه شکل دفن می‌کردند :

    1. دفن مردگان به پهلوی چپ : این روش تدفین که تقریباً نیمی از تدفین را در فلات مرکزی به خود اختصاص داده است ، شامل سه حالت « خم شده » ، « جمع شده » و « چمباتمه » است . در حالت « خم شده » ، تنها دستان مرده ( گاهی یک دست ) را به طرف دهان و سر او قرار داده و او را دفن می‌کنند . در نوع دیگر یعنی در حالت « جمع شده » ، همچنان که دستان به طرف دهان و سر جمع شده اند ، زانوهایشان هم کمی خم شده اند . اما در حالت « چمباتمه » که به « جمع شده کامل » و « تدفین جنینی » هم معروف است ، دستها و پاها کاملاً جمع شده اند ، درست همانند جنینی در رحم مادر ( دربارهٔ علت آن در گذشته بحث شد ) ، به همین دلیل هم به تدفین جنینی معروف گشته است . باید دقت داشت که این نوع تدفین تنها در قبور خمره‌ای رسم نیست و گاهی در قبور حفره‌ای هم دیده شده است .

    2. دفن مردگان به پهلوی راست : این نوع تدفین که خیلی کم در فلات مرکزی ایران رایج بوده است ، بیشتر در تپه حصار مشاهده شده است . در این نوع تدفین حالت دستها معیار خاصی ندارند ، گاهی بروی شکم ، نزدیک زانوها و گاهی به سمت کوزه‌ها و ظرف‌های دفن شده همراه گور دیده شده است . هنوز اطلاعات دقیقی از علت تمایز این دو نوع تدفین که نوع دوم بیشتر در حصار و در جاهای دیگر کمتر دیده شده ، منتشر نشده است .

    3. دفن مردگان به حالت طاقباز : در این نوع تدفین که به ندرت و حتی کمتر از نوع دوم در فلات مرکزی مشاهده شده ، تقریباً بر سه نوع است : طاقباز با پاهای جمع شده به حالت چمباتمه ، طاقباز با پاهای به حالت نشسته و طاقباز با پاهای روی هم انداخته شده ، تنها چند نمونهٔ انگشت شمار از این نوع تدفین گزارش شده که ان هم در تپه حصار دامغان می‌باشد . ما در اینجا به بعضی از خصوصیات اولین قبر اشاره می کنیم . در اولین نمونه مرده به پشت یا طاقباز دفن شده است ، دستها روی سینه و پاها روی هم افتاده است که متعلق به یک مرد بالغ است . در بعضی از این موارد یافت شده هم یکی از دستها زیر چانه قرار داشته است

  3. قبور حفره‌ای با پوشش سنگی


:: بازدید از این مطلب : 3228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

علامت صلیب در حفاری

 

 

 

 

بیشتر ما این علامت را درقبرستان مسیحیان میبینیم .میگویندکه در دوران مسیحیت این علامت استفاده شده حدود2000 سال پیش اما گاهاجاهایی را ما میبینیم که تا 3000 سال قدمت دارند و علامتی بشکل+ مشاهدهمیشود واین یعنی ... اما در مکانهای پربار هم این علامت به کار برده شده. در تفسیر این علامت خیلی باید دقت کرد < چون مهم این است تشخیص دهیم این علامت به مال تعلق دارد یا نشان سنگ مزاراست> گاهی به معنی اشاره به جای دیگر است: یعنی هر 4 ساق صلیب را اندازه بگیر هر کدام که بزرگتر بود به آن طرف برو. گاهی آن ساق که کوچکتر است مسیر را نشان میدهد. اگر هر 4 ساق هم اندازه بود به همانجا اشاره دارد. خیلی باید دقت کرد . باید یک کارشناس حتما در کنارتان باشد. صلیبها به شکلهای خیلی متنوعی طراحی شده اند. در آذربایجان این صلیبها از دوران بیزانس به یادگار مانده اند. صلیبها گاهی درکنارشان علامت دومی هم دارند مثل یک+ یا o که به مامقیاس میدهند. به سر خاچ باید دقت کنید که بسته باشد. اگه خاچ ما تکی بود درست است 1-3-5-7-11بهدنبال مزار باشید.



:: بازدید از این مطلب : 2950
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 14 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید
دفینه



:: بازدید از این مطلب : 3421
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 14 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید
 

 

 

علامت نعل اسب نماد خوش اقبالی و در گنج یابی نماد گنج و دفینه است.باید توجه داشت که عمق کنده کاری حداقل یک سانتیمتر باشد.طرف باز نعل اسب را بین یک تا دو زرع بکاوید.بار خوبی وجود خواهد داشت.احتمال این که به تخته سنگ یا ساروج نازک برخورد کنید بسیار زیاد است.از افسانه سازي كاملا بپرهيزيد.بار اين علامت بيشتر مواقع سكه بوده است.البته باید جای میخ کوبی داشته باشد وگرنه علامت امگا ست وتعریف دیگری دارد


:: بازدید از این مطلب : 5673
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 14 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

 با درود به تمام هموطنان با کلیک بر روی ادرس

زیر فیلم تست ردیاب نیو الفا را با طلا ونقزه ومفرق

ببینید موفق باشید

http://www.aparat.com/v/D32P5



:: برچسب‌ها: باکلیک بر روی ادرس فیلم تست ردیاب طلا یاب را ببینید ,
:: بازدید از این مطلب : 1659
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

درود بر شما عزیزان وهمراهان همیشگی سایت

به خدمت شما عرض کنم دستگاه دسته دوم مکس ورتیکال

به فروش رفته وبخاطر ترافیک کاری نشد که زوتر اگهی رو بردارم

لطفا دیگه سوال نفرمایید  قیمت نو این دستگاه 12 میلیونه

من بارها اعلام کردم که دوستانی که بامن تماس میگیرند ودرخواست

تعویض دستگاهایی که از دیگر سایتها خریداری کردند وبا انها نتیجه نگرفته

امکان نداره من اون دستگاه رو به کی بدم وبدبختش کنم اون

وسیله اگه خوب بود شما نتیجه گرفته بودید عزیزان تست

دستگاه رو درست وبا دقت ببینید وبخرید مثلا دستگاه چون

صرفا ساخت ترکیه وکشورهای دیگه هست دلیل بر

قدرتمند بودن اون دستگاه نیست ونقطه زن در خاک باید

تست بشه وبا طلای جدید بهانه اینکه طلای جدید رو نمیگیره

وباید طلای قدیم باشه وفقط در خاک میگیره کلاه برداریه

ودر مورد ردیاب باید روی زمین با طلا ونقره ومفرق تست

بشه وروی هرفلزی تنظیم بشه نباید به دیگر فلزلت

عکس العمل نشون بده واگه درتست تصویریش

بگن روی زمین امکان نداره وفقط میدان مقناطیسی

تشخیص میده کلاه برداریه مواظبباشید

 



:: برچسب‌ها: راهنمایی مهم در مورد خرید دستگاه وتست ان ,
:: بازدید از این مطلب : 1144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

 

 

دستگاهی بی رقیب در عمق زنی ودقت

دارای برنامه تصویری کاوش تفکیک تصویری وکد ضد سرقت

بالانس تمام اتوماتیک ودستی برای حرفه ای ها دارای دوعدد

لوپ پنجاه در پنجاه برای عمق زنی تا 2/70 ولوپ یک در یک

برای عمق زنی سه متر به بالا تا سقف پنج متر رقیبی قدرتمنذ

برای لورنز وokm وبرای خریدار با دست خودش تست خواهد شد و

تست همزمان با دستگاهای ترکیه ودیگر کشورها



:: برچسب‌ها: نقطه زن تصویری مکس ورتیکال ,
:: بازدید از این مطلب : 1325
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

توجه توجه

دوستان چندین نفر با بنده تماس

گرفته اند

ومیگویند که از سایتهای دیگر اقدام

به خرید

دستگاهای باجر وسوپر باجر باقیمتهای

نجومی

کرده اند وبعد ارز تحویل متوجه

شده اند که

دستگاه فوق کارایی لازم راندارد بنده

در اینجا

اعلام میکنم که هیچ نماینده ای در هیچ

شهرستانی نداشته وبا هیچ شخصی

همکاری ندارم ظمنا بنده هیچ

همکاری با اقایان فرید باقری

واقای صفری وعلی عزیزیان در زمینه

فلزیاب نداشته وندارم وبه

شما عزیزان پیشنهاد میکنم

که بجز خود بنده از هیچ شخص وسایتی

دستگاهای باجر وسوپر باجر

ومکس ورتیکال

خریداری نکنید وپول خود را دور نریزید



:: برچسب‌ها: توجه اطلاعیه مهم ,
:: بازدید از این مطلب : 1935
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

درود بر شما عزیزان

 

دوستان جهت دیدن ویدیو تست دستگاه نقطه زن

وردیاب به سایت اپارات دادت کام مراجعه فرمایید

ودر قسمت جستجواین ادرس رو وارد کنید وفیلم

تست پشت سنگ وداخل خاک وگچ وسنگ رو

ببینید   sz1122 فقط همین رو وارد کنید

موفق باشید



:: برچسب‌ها: توجه اطلاعیه ,
:: بازدید از این مطلب : 2097
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1390 | نظرات ()