نوشته شده توسط : سعید

 

درود بر شما دوست خوبم طبق صحبت تلفنی تا حدودی تشخیص شما ذرسته ابراه به همراه جای

کفش راست وظمنا مستطیل باز که نشان دهنده وروذی مقبره هست شما یک متر روبه بروی

مستطیل رو شروع به حفاری کنید به سمت زیر سنگ و حدود سه متر وبیست سانت  ادامه داره

 حدود سه اطاق داره وسنگ پشتش یک مقبره سرداری دیگس گه از جایی که علامت زدم

و زمین کمی نشست کرده  طبق اموزشهایی که به شما داده شد زمان تحویل دستگاه عمل

کنید تا موفق شید   با تقدیم بهترین ارزوها  سعید 

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: جواب دوست خوبم اقا حسین* مستطیل باز * جوغن * ابراه *جای کفش راست* جای پا * صلیب ,
:: بازدید از این مطلب : 2735
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید
 
 

 بخش دوم

تبر و تبرزین

 

تَبَر ابزاری است از آهن با دسته چوبی یا آهنی که با آن چوب را می‌شکافند و خرد می‌کنند

انسان چندین هزاره‌است که از تبر برای قطع درختان، خرد کردن و شکل دادن چوب، به عنوان جنگ‌افزار و ابزار نمادین در مراسم استفاده کرده‌است. تبرهای آغازین سری سنگی و دسته‌ای چوبی داشتند ولی پس از آن تبرهایی از جنس مس، برنج و آهن نیز ساخته‌شد. تبر نمونه‌ای از ماشین ساده است.

 

 

نوع کوچکتر تبر، تبرزین نام دارد که به عنوان زین‌افزار به پهلوی اسب بسته می‌شده‌است.در زبان فارسی واژه ناچَخ، (هم‌ریشه با ناشکه سانسکریت) به معنای نابودکننده، به‌کار رفته که به معنای نوعی تبر است.

 

در دوره پارینه‌سنگی نخستین، برای ساختن تبر، سنگ را طوری تراش می‌دادند که نوکِ آن تیز و سطح آن پهن شود. در دوره نوسنگی تبر دسته دار ساخته شد. غارنشینان دوره نوسنگی که آثارشان در تنگ پِدْبان در کوه‌های بختیاری دیده شده، از تبر سنگی استفاده می‌کرده‌اند.

به نوشته گزنفون (ح ۴۲۸ یا ۴۲۷- ح ۳۵۴ ق م) و استرابون (ح ۶۳ ق م - بعد از ۲۰ میلادی) تبر و تبرزین از جنگ افزارهای هخامنشیان بوده‌است. سکاهای ایرانی‌تبار از گونه‌ای تبر به نام ساگاریس استفاده می‌کردند.

تَبَرزین به تبرهای جنگی گفته می‌شود که در قدیم به پهلوی اسب بسته می‌شده و از آن در کارزار استفاده می‌کردند.

 

تبرزین از ابزارهای جنگی در دوره هخامنشیان بود و در روزگار ساسانیان، از جنگ‌افزار سواره‌نظام به‌شمار می‌آمد.

از سده سوم، در ایران و کشورهای عربی و آفریقای شمالی و اندلس، گروه‌های سواره‌نظام تبر و تبرزین را در حلقه چسبیده به زین یا «خُف» (نوعی چکمه بلند تا ساق) یا در غلاف می‌گذاشتند.

 

درویشان در دوره‌های بعد، تبر کوچکی به شکل تبرزین بر دوش می‌گذاشتند که به همین نام نامیده می‌شد.

گونه‌ای از تبرزین به نام ناچَخ نیز در جنگ‌ها به‌کار می‌رفت.

 



:: برچسب‌ها: معرفی سلاح های باستانی* جوغن * کاسه سنگ* ابراه *صلیب * ابراه* فیل * عقاب * مرغ وجوجه * جوغن ,
:: بازدید از این مطلب : 4938
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

کشف تابوت پلمپ شده هخامنشی و مقبره نجیب زاده



:: برچسب‌ها: کشف شگفت انگیز*جوغن *کاسه سنگ *قبر * مقبره* گبر* اطاقکهای خالی*گوزن در گنج یابی* ابراه* دستگاه نقطه زن * دستگاه تصویری مگا فورس ,
:: بازدید از این مطلب : 3038
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

 

  

تومولوس: مزاری که برای پادشاه و خانواده پادشاه بوده و اتاقیست که اول بر روزی زمین بنا می شود و سپس با توده ای از خاک و یا تپه ای که از سنگ تشکیل شده ، پوشیده می شود . این مزار ها از طرف معماران روز ساخته می شد .

 

نباید با نگاه به ظاهر بیرونی آن گول خورد ، معماری عظیمی را در درونشان حفاظت   می کنند . پادشاه و یا افرادی که از خانواده پادشاه می مردند ، با اشیایی که استفاده             می کردند و هدیه هایی که دریافت می کردند ، در اتاق سنگی ویا چوبی ساخته شده ، به همراه جسد دفن می شدند .

 

بلندی تومولوس، و زیبایی معماری آن با توجه به ثروت و ارزش فرد مرده ، متغیر          می باشد، انها که ارتفاع بلندتری دارند ، برای پادشاهان پولدارتر می باشد . این بناها همیشه دارای ارتفاعاتی با ضرایب 9 ، مثل 9، 18 ، 27 ، 36 متر می باشند .

 

البته بايد در نظر داشت كه فرسايش و نيز گاهي اوقات سازه هايي كه در سالهاي پس از آن بر روي تپه ساخته مي شده است . نيز مي تواند ارتفاع را تا دو متر بيشتر و يا كمتر بنمايد.

 

 

 

تومولوس ها تپه های ساختگی می باشند . علیرغم اینه شبیه به تپه های کوچک دست ساز moung می باشند ولی با توجه به ویژگی هایشان ، از تپه های کوچک دست ساز متمایز می باشند ، مشخصترین ویژگی آنها این است که به شکل قیف می باشند ، و درب آن تپه تنگ بوده و در زمین بنا ، موزاییک ، خشت ، کوزه سفالی و خاکستر وجود دارد .

 

اگر از دور و نزدیک به تومولوس دقت شود ، همیشه ساختگی بودنش به چشم می زند ، و کاملا مشخص می باشد . معماری درون و بیرون تومولوس ، با توجه به ارزش فرد مرده و موقعیت جغرافی تغییر می کند ، استاندارد مشخصی ندارد .

 

در آنهایی که بشتر از یک اتاق دارند ، با سنگ های قلوه به اتاق مزار تونل هایی دارد ،

 

که هیچ ویژگی معماری ندارد و در بعضی از تومولوس ها هیچ قلوه سنگی وجود ندارد .

 

برای اینکه خاک نلغزد ، در موضع پایین دیوارهایی وجود دارد که از سنگ های درشت  ساخته شده است . اکثر این هدیه ها ، از آنجایی که مخصوص هر فرد می باشد . از نظر  صنعت و تاریخ ، تنها نمونه می باشد .

 

در تومولوس ها علاوه بر اینکه بر جلوگیری از دستبرد تدبیرهای در نظر گرفته شده و همچنین در مکانی ساخته می شد که دور دست ها به وضوح دیده بشود . تومولوس ها آنطور که حدس زده می شود ، پر از طلاهای درخشان نمی باشد . در این گونه مزارها ، اشیایی وجود دارد که انسانهای مرده در طول حیاتشان صاحب آنها بوده اند ، در بعضی مزارها کم، و در بعضی از آنها زیاد می باشد .

 

در تومولوس های خانم ها آویزه ها زیاد است ، و در تومولوسهایی که مرد می باشد وسایل و ابزار جنگ زیاد می باشد . تومولوس ها جز مناطق حفاظت شده می باشند و حفر کردن آن با توجه به قوانین کشورمان قدغن می باشد . در حقیقت حفر آن سخت و خطرناک می باشد .

 

برای کسب اطلاعات بیشتر از تومولوس ها صحبت کنیم . تومولوس : مزارهای مربوط به کشیش مدیری که در بین مردم زندگی کرده و مزار متعلق به خانواده های آنان              می باشد . با توجه به اعتقادشان ، به دلیل اینکه مرده ها به همراه اشیاهایشان دفن می شدند .

 

برای جلوگیری از دستبرد این بنا را ساخته اند . این مزارها که دسترنج ماهها تلاش صدها انسان می باشد . برای جلوگیری از دستبرد ، از لایه های زیادی تشکیل می شود ، ساختار استانداردی ندارند ، با توجه به ساختار منطقه متغیر می باشند ، دارای یک و یا تعدادی اتاق مزار می باشند.

 

در تومولوس هایی که بیشتر از یک عدد اتاق مزار دارند ، تونل های ورودی وجود دارد. بعد از مرگ اعضای خانواده جسدش با استفاده از این تونل ها به اتاق مزار برده              می شدند . ورودی این تونل ها درتپه ها در تپه های کوچک درون تومولوس بوده ، و برای جلوگیری از دستبرد تدبیرهایی در نظر گرفته شده است .

 

ورودی تونل های تومولوس های مربوط به مسیحیت ، در جهت غرب تومولوس ها           می باشد ، جهت شرق نیز مهم می باشد . تومولوس ها اهرام های ایران هستند . مزارها یادگاری و مقدس می باشند . با حفاری های ناگهانی آنها را نابود نکنیم ، چون نسل های بعدی روی این خاک زندگی خواهند کرد و حق دارند از گذشته اجدادشان باخبر باشند پس بافت تاریخی را هرگز نابود نکنیم.

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: توملوس , مار , گوزن دستگاه نقطه زن , صلیب در دفینه یابی , جوغن کروکی تصویری توملوس , علاعم خطر , ,
:: بازدید از این مطلب : 6934
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

به این مقبره ونوع حفاری توجه کنید که

 

در چه عمقی قرار گرفته وبه چه صورت باز

 

باز شده این عکس رو برای کسانی گذاشتم

 

که با کندن نیم متر از زمین مایوس میشن

 

ومیگن هیچی نبود موفق باشید

 

 

Image result for ‫اکادمی ایران سرزمین گنجهای اریایی 1‬‎

 



:: برچسب‌ها: مقبره , حفاری , تعریف جوغن , نشانه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 3010
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

اینهم تجربه شیرین دیگری قابل توجه دوستانی

 

 

که میگن این چیز ها وجود نداره برای اون عزیز

 

ارزوی موفقیت بیشتر دارم خدارا شکر

 

 

Image result for ‫اکادمی ایران سرزمین گنجهای اریایی 1‬‎

 



:: برچسب‌ها: یک موفقیت شیرین , حفاری جوغن , توملوس , اتشگده ,
:: بازدید از این مطلب : 2625
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

 

 
 
 

 

آهو یا غزال:ویا گوزن

نظر اول: در قبل تاریخ و در طول آن همیشه آهو نقش مهمی در زندگی انسان ها داشته است . آهو با شاخ هایش شناخته می شود. این نشانه به یک مخزن یا پناهگاه اشاره دارد. گاها به جاهای پرپیچ و خم نیز اشاره دارد. نقش آهو روی سنگ قبر نیز می تواند باشد. گاها نیز نماد برکت بوده است. اگر نقش یا حکاکی یا تندیس آهو شاخ داشته باشد، ممکن است نمایانگر دفینه یک راهزن باشد . جهت دیدش و شکل پاهایش خیلی مهم بوده و ممکن است به یک ابزار الکترونیکی نیاز داشته باشیم.

 نظر دوم: نماد دینداری می باشد. رهبری، پیروزی، تفریح و مردانگی را معنی می دهد. نقش آهو و یا تندیس آن نشانه قبر زن نیز می باشد. در مبحث دفینه نیز می گویند که به غار زیر زمینی و یا لابیرنت نیز اشاره دارد. ممکن است پول را مستقیما نشان ندهد. اما از آنجایی که ممکن است مزار زن نیز باشد می تواند به قبر تابوتی نیز اشاره کند. در کنار مزار و یا داخل آن ممکن هدایایی وجود داشته باشد.

نظر سوم: نشانه آهو معمولا در قله کوه ها و یا نقطه شروع تپه ها نقش شده است. از جایی که نشانه آهو حکاکی شده تا نوک قله کوه همه جا را باید بخوبی بررسی نماییم، سر آهو، شاخ هایش و پاهایش می توانند جهت را نشان بدهند.

نظر چهارم : در افسانه قدیم یونان الهه ماه و شکار می باشد. علاوه بر اینکه در زمینه های مختلفی استفاده می شده است، ولی اگر در یک سنگ ثابت نباشد به هدف زینتی و یا دینی بوده است.

 

گوزن:

 

انسانی که این نقش را ایجاد کرده از منطق خودش استفاده کرده است. گوزن نیز برخلاف آهو در دره ها و یا کنار رودخانه ها مشاهده شده است. رد پاهای گوزن جهت را نشان می دهد. اگر گوزن تنها باشد دفینه در جهت نگاهش و نزدیک است. باید به تخته سنگ ها با رنگ متفاوت، بلوکهای صاف تخته سنگ، تخته سنگ های متفاوت درون دره ها با دقت نگاه کرد و اطراف باید به خوبی بررسی شود. دفینه اش در مکان خیلی ساده ایی بوده و کار کمی می خواهد



:: برچسب‌ها: تفسیر اهو ویا گوزن ,
:: بازدید از این مطلب : 3070
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید


                                                               ((((مار))))


برای کار دفینه یکی از زیباترین وبهترین نشانه ها مار است .مار ممکنه بر جسته یا فرورفته باشد همچنین ممکن

است ان را کوتاه یا بلند بکشند در علامت مار مهمترین مسئله مسیر مار است که باید به سمت سر یا دم مارها در

تپه باشد ودفینه بعد از تپه دوم است .راهزنان وهمچین یهودیان ومهرپرستان از این علامت استفاده می نمودند.

توجه داشته باشید که اگر چند مار بهم پیچیده باشند علامت وجود تله است و در این حالت رسیدن به دفینه کار

بسیار دشواری است.

 

 

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: تفسیر نماد مار ,
:: بازدید از این مطلب : 3669
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید



:: برچسب‌ها: دفینه های اسلامی ,
:: بازدید از این مطلب : 3731
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 خرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید

انواع جوغن

در جایی دیگه تعدادی جوغن وجود داشته که از بزرگ به کوجیک ختم میشده اما در کنار کوجکترین جوغن باز یک جوغن بزرگ وجود داشته که دوستان وقتی ته ان رو  شکستند باز به هدف رسیدند نکته وتجربه دیگه که لازمه به اون اشاره کنم اینه که معمولا مکانها مهم  میتونه نقشه وکروکی محل رو در کنار خودش داشته باشه مثلا در جایی تعدادی  مربع، با فاصله 4/5متر دریک راستا وجود داشته. که تصاویر دوتا از مربع ها  را واسه شما گذاشته ام خوب این مربع ها در ابتدا کاملا پر از خاک بوذندو  فقط 5سانت از انها خالی بود وقتی ما شروع با خالی کردن این مربع ها نمودیم  در یکی از انها یک مهره ابی رنگ وجود داشت. که کل کروکی منطقه واتاقکها  ونوع بار وعمق بار رو مشخص کرده بود در یک مربع دیگه بازم مکمل همین مهره  وجود داشت ودر مربع بعدی مهره ای بود که اشاره به تله مکانیکی ان داشت من  وقتی عمق هدفها رو گرفتم 4/5متر بود البته جندین دستگاه مختلف اونجا جواب  داد،که من با کمی توجه متوجه شدم که فاصله هر مربع تا مربع بعدی 4/5متر  هستش یعنی عمق اهداف، با این ترفند،نشان داده شده بودپس اگر شماواقعا  توجهات لازم رو به نشانه ها بکنید متونید نکاتی مهم وکلیدی میشوید که واقعا برای شما میتونه مفید باشه
مورد بعدی از جوغنها اینه که بعضی از جوغنها واقعا فقط مربوط به دفینه  هستند که با کمی دقت وکنکاش میشه متوجه شد. من در اینجا تصویری رو براتون  گذاشته ام که میتونید متوجه نوع کاربردی ، این جوغنها شد همانطور که  میبینید این سنگ یک مقدار بزرگ هستش و از جایی دیگه اورده شده ودر شیب این  تپه گذاشته شده وزیر این سنگ رو برای مهار ان، سنگ جین کرده اند روی این  سنگ هم 3عدد جوغن وجود داره .یکی بزرگ در وسط ،یک متوسط سمت جنوب غرب ،ویک  کوجک سمت شمال شرق خوب تا اینجای کار باید متوجه بشید که معمولا بعضی  ازدفینه ها رو توی شیب تپه یا کوهها قرار میدن واینکه برای نصب جوغنها،که  مربوط به ارامگاهها هستند بیشتر از سنگهای ثابت استفاده میکنند .اما این  مورد کاملا به شما میگه که اینجا فقط دفینه وجود د اره ولی ما باید جطور  این 3عدد جوغن رو تفسیر کنیم به این صورت که جوغن بزرگ دروسط اشاره به همون دفینه داره ،جوغن متوسط که در سمت جنوب غرب بوده اشاره به مسیر هدف ،  وجوغن کوجک که در مسیرشمال شرق هستش اشاره به راه ورودی میکنه. که من دقیقا درسمت جوغن متوسط به فاصله تقریبا 3متری محل هدف رو نقطه کردم .اما میمونه راه ورودی که باید در مسیر جوغن کوجک باشه خلاصه من وقتی عمق هدف رو  گرفتم، 5متر نشون داده شده که اگر کمی دقت کنید میبینید عمق هدف بوسیله  تعداد سنگهای مهار، در زیر سنگ بزرگ نشون داده شده
[تصویر:  20481725445008103180.jpg]
[تصویر:  59781628216248755056.jpg]
[تصویر:  78601038184259632405.jpg]

برچسب‌ها: انواع جوغن


:: برچسب‌ها: شناخت معنی ومفوم جوغن بصورت تصویری ,
:: بازدید از این مطلب : 9937
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 15 خرداد 1394 | نظرات ()